Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek si ti dobar...vidjeli smo te u realu...dobio nogu cipela mu u supku ostala...
U koliko sati je piš'o?
Lako je biti trener sa vrhunskim igracima. Neka nekog iz pete lige uvede u premijer.Na kraju krejeva tip nikada nije ni igrao fudbal, samo teoretizira
Prijatelju taktiziranje je posao trenera ako nisi znao. Pored toga nikakve veze nema igranje fudbala i dobar trener. Što bi Mou rekao, da budeš dobar jokey ne moraš biti prvo konj. For the record ne gotivim njegovo ponašanje na i izvan terena, sve ostalo je za 10.
Baca maglu lik, vidi da je izgubio autoritet i smisao za fudbal pa kad se posvađa sa najmanje dvojicom igrača (a hoće) i kad Chelsea bude peti reći će: "Neki igrači su uništili osnovu za pobjednički mentalitet"