Spreman za Manchester City
4
Jose Mourinho čeka poziv sa Etihada
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Mourinha svaki dan negdje sele. Vjerujem da će sutra biti kandidat za klupu tuzlanske Slobode.
niste napisali odakle ste ovo uzeli. pa niste valjda vi izvor ovih vijesti?
Suviše dobro da bi bilo istinito!!!
Otidji kralju u City kad te je vec u realu j.bo rvat modric, dodji u city da te bosanac odusevljava
Ne do ti B.o.g u kog vjeruješ, da odeš u City. Propašće ko kauč ako ti dođeš. Eto nemoj , ma.tere ti tvoje nemoj.
NOVOSTI IZ FDBALA NA 4 FUDBAL .COM
ceka al u curku
Eh, da sam ja mala maca to bi mozda i proslo, al ja ipak najbolje pusim seicima
Morinjo je najbolji trener danasnjice! Dolazi sigurno u City, to se najjavljuje vec dugo..naravno ko zna citati izmedju redova. Djeku je Morinjo davno htio i zato nema govora da Djeko ide kud. Odlicno !!!!
Ne vrijeđaj klitoris :P
zato je ovaj firgo zabara prc*o ono kad su igrali city real
kako mrzim ove tzv trenere sto na guzove hoce da budu treneri pa oni kod nas ni slaviju nebi do predgrupe za evropa ligu mogli dovest, imaju desetinama skauta, imaju po 3 pomocnika, imaju terene za treniranje vrijednije nego cijela sportska infrstruktura u BiH, imaju milione € i on mi je neki (special one) pm pa ova dvojica jadnika i mourinho i mancini bez ovakvih budzeta nebi se mogli odrzat u ligi da ne ispadnu
Ako ode u MC ovim klitorisima neće ni murinjo valjati zato što Džeko neigra od prve minute
Nikad firaun nece osvojiti LP sa Realom. A i one sto je osvojio su bile cista sreca. A ako ode u MC, to odmah znaci 1 milijarda EUR za pojacanja, i opet ce ga k.a.r.a.t.i Sir Alex.
ako dodje murinjo odose kloc, baloteli, johnson i onaj francuz
suplja
Dosadni ste sa izmišljortinama i lažima u vezi Mourinha i konstantnog njegovo selenja u drugi klub, kao i nekih igrača Reala! Kako vam ne dosadi prosipati šuplju i pisati gluposti? Napišite i osmislite svoj vlastiti članak, a ne copy paste sa drugih portala!