Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo kako bilo i sam Prosinečki da nije igrao u Zvezdi bio bi kurton od igrača i ko zna kakvu bi karijeru imao,,ovako je postigao nesto i bio solidan igrač,,svi znamo ze vrijeme SFRJ jedino su igrači iz Zvezde i Partizana isli u velike klubove u Europi i poneki iz Hajduka i Dinama
ti stvarno veze nemas dinamo se zvao gradjanski a onda je uzeo komunisticko ime dinamo
samo PFC@ Kao prvo majka mu je Srpkinja. Kao drugo postoje mnogo bolji igrači od njega koji su igrali za Zvezdu. To što ste vi bili armijski klub,dakle jugoslovenski,pa sad morate da liječite komplekse to je vaš problem.Vidim uskoro ćete izgubiti i stadion.A ko je sramota baš se pitam,da li smo to mi koji organizujemo svake godine humanitarne koncerte za Kosmet ili vi Franjevci?
Nije tacno da je bio sa sahovnicom! Dinamov jeste, hajdukov nije... dinamov je uvijek bio sa sahovnicom, i to je uvijek bio i ostao ekstremno us.taski klub, a hajduk ultra jugoslovenski!
1911 nije bila komunisticka juga i grb je bio sa sahavnicom,ne poznajes dovoljno povijest a kamoli povijest hajduka
@Rašo Pa Prosinecki ust.asa je vas najveci igrac svih vremena! Mozete ku.rcu pricati da nije! A vi se dicite da ste veliki Srbi, ne znate napisati slovo LJ cirilicom... bruka ste i sramota!!!
Za sve grobare www.youtube.com/watch?v=T7Jo8Jga9cs Franjin klub Partizan
Hajduk nije pravi hrvatski klub, hajduk je vise jugoslovenski klub i od zvezde i od Partizana... pa Splicani su bili i ostali najveci jugosloveni do 1991. godine, pogledaj vam grb kompleksasi, tek nedavno ste ga promjenili i dodali sahovnicu jer ste iskompleksirani, za razliku od vas mi se ne stidimo svoje istorije i osnovani smo kao komunisticki klub... sa legendama Bobekom, Vokrijem, Prekazijem... mi se ne stidimo nase istorije, i na Partizanovom grbu ce uvijek biti petokraka. Osnovali su nas komunisti, ali u svakom mracnom i odvratnom periodu rodi se nesto lijepo i blistavo... PARTIZAN!!!
samo PFC@ Ćale ti u djubretarima,keva *urva za sto dinara obeduješ iz kontejnera. Kad si bio dete malo,komšija te silovao, jasno je ko dan voliš Partizan. Nije mi jasno na kog si igrača Hrvata mislio,pa vaš bivši igrač je predsjednik tzv. Fudbalskog save za Kosova.
DŽABE ZVEZDI TITULA 300 KAD NA DŽAJINOJ BULJI TANGA BLISTA!
ali smo pravi hrvatski klub nastao 1911 god i o tom ti ja govorim ko sto vi imate rad,ofk beograd,cukaricki i te klubove a zvezda i partizan zna se kad su nastali
Hvala ti Boze sto navijam za Partizan... pa ne moram da gledam stub \"srpstva\" sa sve petokrakom na grbu, i glavnim igracem Hrvatom..cirilicare koji ne znaju napisati slovo LJ! KUR.VA UMIRE, KUR.VA GASI SEEEEEE, A VI KUKATE DINAR PROSITE PIC.KE CIGANSKEEEE... RUSE VAM NASELJE, MISKOVIC PITA SE... MARS U BOLJEVCE, PA TAMO SMRDITE PIC.KE CIGANSKE!!!
Hajduk??????A joj pa vi ste u poslednjih 15 god uzeli možda dvije titule u Hrvatskoj.O nekim evropskim utakmicama i da ne govorim...Najboljeg igrača kojeg ste izbacili je Rukavina,koji grije klupu u Grčkoj.
ma tuko si ti kli.nac moj,kog sad tucete,ubrajate sebi nesto sto je bilo zajednicko jugoslovensko,juge vise nema nema ni velike zvezde,zivio hajduk
tito@ Naravno da ima veze koje su nacionalnosti.Mi jedino sa srpskim igračima koji navijaju za Zvezdu od malih nogu,mogu da nadomjeste strane igrače koji igraju za Inter,Milan.Nosili smo se sa tolikim evropskim veličinama,Romu tukli 3:1,Nerješeno igrali sa Laciom,Bajernom iz Leverkuzena u godini kad je igrao finale LŠ,Rendžersom kad je igrao finale Kupa Uefa.Za koga ti navijaš kretenu