Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sad podnijeti tužbu protiv saveza, zbog ovakve kazne. Sarajevo i Željezničar plaćaju puno veće kazne, zbog manjih stvari. Jebbem ti saveze majku
Tuziti NS i Borac i to preko nekog suda u EU
@Nocna Straza Ustavnog?
AJJJ BORACCC!
Zašto samo jedna tribina, nije samo sa jedne tribine dolazilo fašističko skandiranje već sa cijelog stadiona, bagro lopovska !!!
Kako je normalno da se FK Željezničar kazni sa minimalno 5.000 KM svaki put zbog nekoliko bačenih baklji, a da u isto vrijeme fašističko i rasističko orgijanje četnika/ustaša se kažnjava istom svotom novca. IDIOTI!
Malo je to
Bruka
Puno je. Samo treba fasizam gajit.
5 hiljada? bravo savez; idemo dalje , rasizam-nacio-šovinizam je u modi ovih mjeseci...ha Begiću? lopovčino... pa navijaci Sarajeva I Zelje svaku domacu dobiju preko 5hiljada... I zatvorite im tribinu, a oni odu na istok, il zapad.. pa smješno... SAVEZ NAPOLJE!
Nogometni savez podrzava i radi na promociji nacizna, naciofasizma, rasizma i svega negativnog
A na prvo sljedeće paljenje baklji Hordi Zla ili Manijaka biće 7-8 milja kazna sigurno. SAVEZ NAPOLJE!
A govana, de im se jos naguzite i njima i onim uhljupima iz listice!!!
staces kad ljudi imaju klub i samo srbi navijaju za njega a za zelju na primjer navijaju svi i hrvati i srbi i bosnjaci i romi i ostali zato nas i ne mogu ocima jer imamo navijace u svkaom gradu .
Onaj ko je kažnjavo, daBogda mu na slijedecoj utakmici skandirali ime kao umrlom.
Poserem se na takav Savez koji ovom kaznom podržave Četničke Fašiste