Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini gol kako treba je bas na ovoj , onaj iz slobodnjaka, zadnja minuta, a ostalo... Slabe tekme
Meni ovaj Africki kup izgleda kao takmicenje koje niko ne zeli da igra. Igraci su tu jer su natjerani i prijete im kaznama ako se ne odazovu. Svi jedva cekaju da ispadnu i vrate se nazad u klubove zdravi ako je moguce.
Kolko loše takmičenje,ništa čovjek ne može vidjeti,nikakvi potezi za oko čista 0
Vahid karma ih je stigla.
Nije problem u Vahidu, problem je u razmaženim generacijama. U slučaju Maroka i aroganciji koju su poprimili odrastanjem u zapadnim zemljama. Što se tiče Dinama, to je drugačije, klub je bio u pitanju i ima više veze sa Mesićem.
Mamićem.
🇿🇦🇿🇦🇿🇦