Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni bili bolji hahahahahah
bolje sudenje odavno nisam vidio,nemaju se sta zalit.jest benfika bila bolja al nije imala ni srece,promasivali ciste prilike
A jel\' Boga ti... cuj to... kad je u pitanju Barca, onda nije penal, sudije namjestaju i sl. A ono sinoc 100% penal... ma dajte vise hejteri... uozbiljite se malo. Sramotni ste sa svojim komentarima. I da BTW, barem su se igraci Benfice i dalje trudili, pa imaju kakvog-takvog razloga da se bune... a ne ko one p.i.c.k.i.c.e iz Milana... 3 puta presli centar, a nesto protestuju.
http://betdojava.blogger.ba/
Daj ba izgubio si prvu utakmicu na svom stadionu 1 -0 i ti si ko nesto ostecen cigane jedan portugalskii,penal je bio 100000% crveni nijeee i to je too,chelsea je bio strpljiv,polahko vrebao kao zmija nema tu ko je imo vise posjed lopte,prilike i ta sranja.
Ma.m.u vam je.ben! Mogli ste odrzati 1:1 do kraja da i ja dobijem 500 KM. Nego u 93 minuti primite goll.. Bolje da me neko stosom opalio pa da mi ispadne zub ko onom igracu apoela nego sto sam to dozivio... Vec isplanirao repa al kur.a.c kume... mane para bez motike , hebala im motika ma.mu....
U pravu je covjek.
sve je ovo namješteno... finale će biti real - barcelona u izvlačenju barca dobila 2 teža protivnika zbog toga jer su realno bolji od reala dok je se za real odmah znalo da će proći apoel i ako im bude trebalo suci će ih pogurati protiv bayerna... dok je barci sudac pomogao protiv milana a chelseu protiv benfice... znači namješteno je barcelona chelsea zbog ovreba ali će barcelona proći i gledat ćemo el clasico u finalu jer UEFA gleda samo profit!