Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put za London 400 funti, karta za utakmicu Chelsea vs Inter 100 funti, gledati igrace Chelsea kako se pate neprocijenjivo, neke se stvari nemogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je SAMUEL ETOOOO! :) :) :)
Shit club, no history!
@dingospo svaka cast druze!!! evo da te i ja ko srbin podzim, ja cu nasem ugrozenom \'susjedu\' josilu mladju sestru da karnem...
@ josilo: ti si poznat po debilnim komentarima, sestricu ti ka_rnem. sigurno neki tisucljetni cimbenik, iza debelih cvikera i mracnog podruma. spreman da se_rucka o \"ugrozenosti hrvatica\".
Koji je to kreten fuj terry jadan si
debili nepismeni, i vi mi pisete vijesti. postoji razlika izmedju PREGAZIO i UDARIO...
koji papak,on bi trebi igrat u ovoj nasoj premijer ligi
Malo stekas u pravopisu ,a koliko vidim i u razmisljanju,probaj resetovat taj svoj mozak ,bit ces pametniji ako krenes od nule...
seljak, ima i dž u našem jeziku, vole polupismeni
Bijednik sa Stamforda!! ARSENAL 4LIFE
Znate zašto Đeko ne može u Milan? N e m a n i t i j e d n e đ a m i j e!
pa majmune dješ pred auto??? em izgubio, em zena mu tu... a on misli na ljubavnicu... e neka ga je razvalio
Trebao ga je ubiti , vidjeli smo kako nas dijamat Dzeko prijeti navijaci u Zenici poslije Portugala,prsa u prsa, njemu ne treba auto da bi nekoga udario, zato sto je nas dijamant Dzeko tako hrabar i ne boji se 1 100 navijaca a nije ko Terry autom na nekog debila.
GLORY GLORY MAN UNIUTED
kad se sjetim one engleske serije žene fudbalera... kako su samo ono usminkali, a inace - jako tesko je igrati u engleskoj i ostati pribran, tamo je slava cudu... sex-droga-rock&roll u pravom znacenju. vecina onih kojih odu u englesku igrati i podlegnu uticaju slave i medija, kao i onih igraca koji samo lumpuju, nema mu karijere. inace, smrkanje, izlasci do kasno, kurvanje i kojekakve perverzije su zastupljene kod engleza!