Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušić je bolji od obojice :D
Pape je klasa iznad obojice :)
Hahahahahahahahahaha
Pa ni Ferguson nije igrao pred 100 hiljada ljudi pa je najbolji svih vremena!
Nije umjetnost ukomponirati najbolje igrače, treba samo malo posložiti kockice. Pravi treneri stvore ekipu od nule i dovedu je preko trnja do raja. Nemojte samo zaboraviti da je Halilhodžić doveo Lille iz 2. francuske lige u prvu, pa iduću sezonu u Ligu prvaka. Ivica Osim je - sa tadašnjim budžetom - uspio Sturm pregurati u Ligu prvaka, a igraćima na mejdan dovesti Real i Inter sa ekipama koje su do tada igrači i navijači Sturma mogli vidjeti samo na sličicama. Trenutno odličan posao odrađuju Matjaž Kek (NK Rijeka) i jedan od najmlađih trenera, 29-godišnji Luka Elsner (NK Domžale, prvoplasirana ekipa u 1. slovenskoj ligi, 8 pobjeda - 0 nerješenih - 0 poraza, gol razlika 12:0, Mariboru bježe 9 bodova).
Kad uzmete u obzir da je kod Cruyffa Guardiola bio mozda i kljucni igrac za osvajanje LP-a 1992 godine i cinjenicu da preferiraju skoro isti stil nogometa i obojica su legende Barce onda je ovakva izjava sasvim logicna i razumljiva, mada je svaka rasprava o tome ko je bolji trener subjektivna i zavisi od izjave doticne osobe.
to je isto kao da Safet kaze da je Vrsajevic bolji desni bek od Mujdze tako da....
Tomislav Ivic
GUrdiola?
jebao te city,plasticna ekipica poput psg-a.nikad oni LP nece osvojiti ;) a taj real je bayerna izdominirao u svakom segmentu proslu sezonu.anćeloti je tata u LP za malog guaridolu.bayern ti je u drugoj utakmici imao jednu "ozbiljnu" priliku u sred minhena pa ti pricaj da su u pitanju prekidi i kontre :)
Guardiola je trener koji gaji napadački stil nogometa i posjed lopte dok Mou više voli bunker i defanzivu. Meni lično je Barca koju je vodio Pep jedna od najboljih ekipa sa najljepšim nogometom.
Mou sa Realom je samo trpao i trpao slavio bi covjek tek 3-4-5 gol, tako da je samo u Chelsea igrao defanzivu u Realu mu je bilo bitno da sto vise nakanta klubove, pepe je dobio sampionsku ekipu na gotovo u Bayernu i odmah je razocarao.
Očito ne znaš da je pola Bayerna u prošloj sezoni bilo povrijeđeno( Robben, Ribery, Alcantara, Martinez, Gotze, Bastian) i uspio je uzeti nekoliko trofeja. Ok, imao je grešaka i imaće ali realno bolji trener od Moua koji sa najboljim Realom nije napravio ništa. Mou je jedino dobar motivator u svlačionici.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
GUrdiola? Taj ne postoji!
@che.charlene, posto si ti svakako polupismen, svejedno ti je jeli Gurdiola ili Guardiola.
ALEX FERGUSON
Weheeeee
kako nije brate..Mou otac za ovog napuhanog katalonca.. TRUEBLUE!!