Pohvala za napadački dvojac
0
Joe Hart: Džeko i Aguero sve bolje sarađuju
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko nije sebičan igrač, za razliku od Aguera, sa kojim treba da radi psiholog, da bi ga naučio da je fudbal timska igra.
Pa sto ti nisi bio na pola metra od gola,kad si tako pametan? Tu je bio Edin Dzeko. :))
Ingra, sme.će širokobriježansko
Sa obzirom da je, koliko znam, vlasnik ovog portala Hrvat, komentar ti je deplasiran.
VIDI DZEKE KRKANA KOLKI JE PREMA AGUERU HAHAHAHAH MOZE GA ZA DORUCAK SMAZAT AM AM AM :D
Hart ne laprdaj . Tvoje je da branis kada Dzeko izubi loptu, a ne da pametujes. Sreca ti je da imas Manchinija, trebao vam je Seik Mansour rahmetli Visarionovica postaviti za trenera!
bilo je i vrijeme da agerc otkrije da i džeko igra u man city.ali sve je to džaba i pašće u vodu kad se vrati onaj konj baloteli
Aguero ce jedino Dzeki dodati ako bas nema ni jednu drugu opciju i ako mu je moze perfektno servirat, kao ovaj zadnji Edinov gol. Ako ima opciju da doda i Dzeki i Silvi, dodace Silvi 11 od 10 puta. Da sam neki navijac Citya, nebi se ni ljutio na Aguera znajuci kakva je Edinova forma u zadnja dva mjeseca. Ali nadam se da ce mu vise dodavati da opet Edina pode.
koga boli ki.ta za siroki ba...jedi vnago ckapi
Ovaj tandem je bio najbolji u napadu Citija od pocetka sezone, samo sto je to Mancini razmontiro zbog Balotelija.... Svinje Talijanske!
tjesimo se tjesimo
http://www.sportklub.info/forum/threads/2291-Najave-kola-i-analize-utakmica-Primera-division-2011-12?p=698825&viewfull=1#post698825
Sad ce Gorila to sve da pokvari :-)
A jeli Džeko kakio???/ Jeli bilo mehko ili tvrdo??? Dajte brzo odgovorite jer je nacija zbrinuta, Hvala!
16 gol u sezoni, 12 ih je postigao u PL
City i dalje igra negledljivo, sporo prenose loptu iz odbrane u napad, sve im je povuci - potegni. Sto se tice Dzeke protiv Fulhama, primanje lopte dobro, pokazao je malo cvrstine u duelima, moze bolje ali kakav je bio u prethodnim utakmicama, u subotu je bio odlican. Kad bi svaku igrao kao protiv Fulhama, znaci da se lopta ne odbija od njega kao od zid ili da ne pada na najmanji kontakt, niko mu ne bi zamjerke nasao. Ne trazi se puno, samo osnovne stvari, da ustopa svaku loptu i da bude cvrst u duelima.
Najvažnije je da \"novinari\" ovog nacionalističkog portala opet \"ne znaju\" da je Široki ostvario novu pobjedu. Kad izgubi, postavljaju vijest u roku pet minuta, kad pobijedi, \"ne znaju\" \"novinari\". Jadno.