Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah....ode Borac u quras....
A koji od ove dvojice je Joco ??
Jos jedno zeljino dijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to onaj sto sa tri prsta proslavlja gol!
ma jok haveru svaki namaz klanja gamad plava
Dobar ti nikname oca mi
Ja bih zamolio navijace mlađeg sarajevskog premijeligaša da lagano odstupe i da ne pišu nebitne i glupe komenrate na ovom postu! Znamo da vam prestaljamo kompleks i veliku konkurenciju za titulu i da nam je od predhodne sezone , dosta ojacan roster i igracki kadar. Bolje se pozabavite informacijom da je vaš tim nadigran sa 3:0 u posljednoj pripremnoj utakmici ! A što se tice pojacanja mislim da je pun pogodatak i da cemo ove sezone natrpati protivnicke golove. Obizrom da znamo ponašanje,gestikulacije,proslave i sl od pomenutog igraca. Na njemu je da opravda ocekivanja i da gine za Sveti Grb i Dres !!!!
bravo odoviću i enise svaka čast,rade u tišini a sad jel srbin,musliman hrvat ma koga boli karina za to samo ti zabijaj golove,nek ti je sretno u želji i mislim da nisu imali jači tim od generacije bešlije kad je željo 3 komada dao pa se istok ispraznio u 55 minuti na breci kontali ponovo rat izbio izbjeglice
Svaku ti potpisujem... ko da sam ja napisao (:
vas zaboli za to ko je srbin, ko musliman, vi brojite krvna zrnca http://radio_sarajevo.ba/upload/images/SPORT_2013/Fudbal/Premijer%20liga/FK%20%C5%BDeljezni%C4%8Dar/navijaci_zeljo_parola_derbi.jpg samo izbrisi ovu donju crtu kod radio_sarajevo
SRETNO JOCO MAJSTORE TU JE TM87 UZ TEBE!!! SAMO TRPAJ OVE GORE I NEMA DA FALI HAHAHAHAHAH
"Ove gore" kazes . Tako ce vam i biti sve naredne godine. Uvijek iznad vas !!
sad ce imat pun stadion stoke...
mrak
to je njihov nivo ba,sta ste ocekivali da cedovest nekog internacionalca koje je igrao u europskim ligama,klub koji se pojacava igracima iz domace lige mora da odrazava NIVO a zeljo ga sigurno ima,ovaj transfer tj.kupovina igraca borca na rasprodaji to sigurno dokazuje! svaka cast!
inace ne komentaricem clanke o manjem sarajevskom klubu. Jel joco Musliman? i ko je sada Zvezda?
E BRAVO ZELJO IMALI JOS NEGDJE I KARADZCEVOG SINA INACE JE STANOVAO NA GRBAVICI
Prezime karadzić ima neku neraskidivu vezu sa fk torpedo, pitari to znaju.
imaju vise Srba nego Zrinja, trenutno prva kokarda premijer lige
Stroj 2 nemoj da ti ofiram ime i prezime pa i ti si Vlah doduse lojalan tata ti je kopao po sarajevu
Trpaj trpaj slobodo hajde negdje da se nadjemo da ti izbijem Sarajevski kompleks seljacino od tuzle
eto sprdate horde bolje treci uz Allaha :P a sta sad? preselite grbavicu u istocno sarajevo...
vidi ovo a sve kao Zeljina djeca,i kao kod nas sve srbi igraju a Joco je Vehbija hahaha .
Moj Odovicu u hag ces ti ocisti etnicki govna plava samo dovodi vlahe hehehhehe grbavica etnicki cista
Prije dva dana imao sam opkladu sa kolegom o broju ne muslimana u Sarajevu i Zeljeznicaru ( da sarajevo ima duplu brojku ) i tako on upali zvanicne stranice oba kluba i morade da plati opkladu hahha e da sam se danas kladio ja bih placao ( 8 ;16 u kprist sarajeva)
imaju vise Srba nego Zrinja, trenutno prva kokarda premijer lige
još jead mladdddddddiii igrač iz Seljine škole,pravo pojačanje ahahahahahahahaha