Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo je vrijeme doslo ne smije covjek ni nos procistiti
@potocari a ni pojesti slinu nakon toga jelte molim vas...
A ja peksina
klix propast..Banaju me bez razloga na 7 dana hahahahahha
Đokim ljaksan
Fuj gadde ..😣😣😢
PA I JA ČAČKAM NOS ALI NISAM TRENER REPKE NJEMAČKE I NISAM TO RADIO PRED KAMERAMA. TO JE MODNI IZRAZ .
Jah eto niko nikad nije ceprkao nos i pravio loptice od rude iz nosa.
@HeisenberG22xx nisam nikad i necu nikad ako ne poludim!?!
@gooUser ma hajde molim te pa ni kad si bio dijete a zima napolju i sline se otegnu preko usta pa jedan avion s desna obrise - pa onda drugi s lijeva sve obrise.
Hebo mamu svoju cigansku
Nista ruznog nevidim u ovom jer mi to svi radimo samo neko vise neko manje.Vjerojatno covjek nije mogao da saceka kraj utakmice a mozfa i od nervoze. Ima puno vise bizarnijih stvari u ponasanju od ove situacije.
Joakime Lowe najdei se govana kuci kad dodjes, znam da ti je to malo previse da nam pokazes ali i ovo je dosta, hvala ti smrade poremeceni...
Rudari covjek. xaxaxaaaa
Odvratan je i bas izgleda kao neko ko ne vodi racuna o higijeni. Uzas
nasli mu zapela
Bolestan covjek