Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDA
MI U CEVLJANOVICIMA KAD IGRAMO PROTIV USKOPLJA CITAVO SELO ULIJECE, SAMO STO MI OSUTAMO KOJU LOPTU, JEDNOM SAM PRILIKOM DAO GOL USKOPLJANIMA, POTOM SAM SJEO I ZAPALIO DRINU SARAJEVSKU, ALI TOGA NARAVNO NIJE BILO NA OVIM PORTALIMA :(
ma to Jimmy kralju
ajdi Remi Gillard proslavi osvajanje kupa francuske, cak i pehar nosa :)
Jednom za promjenu stavite LINK koji stvarno radi..
Sta vam je lik zaradjuje lovu sa sponzorima koji su mu ispisani na dresu. Da je meni ovako zaradjivati. Odes na tekmu. Malo gledas i onda uletis i zezas se. Spica mu ideja. Postujem to sto je uletio na poluvremenu dok se vrijeme nije pocelo brojati.
kralj
Treba ga tuć dok mu bubrezi ne otkaži. Mali mi je gledo ovog ma jmu na sad uskače na košarkaške utakmice, je be mg a glu pa oni košarkaši krakati odma ga zgombaju. Je be m ti vaki život..
A sta to znaci sto mu je htio stavit kapu ? :D
hojrat--- hoće garant,pa ti mu šta udjeli ko dobra duša... hhaha
i sad če opet cmizdrit po netu \"daj te ljudi pomozite mi novčano da platim te silne kazne\"!
koji king
trebo si mu KAPICOM STAVIT :)