Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendarni,Ćiro...Pocivaj u miru Bożijem...Ujedinio se BiH,nisu gleda , naciju,vjeru,obrazovanje...Ostaceš u srcima,kao"covjek sa bijelim šalom"...
Sve najbolje Ćiro!
Ma dobro vise Covjeku 90 godina Idemo dalje
Tokom dvogodišnjeg boravka na Koševu, Blažević je upisao 20 zvaničnih nastupa i postigao dva gola, a računajući i prijateljske utakmice, upisao je 35 nastupa i pri tome postigao 12 golova.
Hvala za Brazil Ciro,moj najomiljeniji trener
Covjek iz naroda sa nevjerovatnom karizmom, nas dobri Ciro...
Bio transparent na Koševu kad su on i Mušović otišli: Ćiro i Muše, prodane duše. Naravno da smo znali.
Ciro rodzen u Biloj kod Travnika. Nasi casni i posteni Hrvati., sa kojima smo djelili i dobro i zlo. Daj Boze da se vrate ta vremena i da se svi pazimo i fino zivimo.., kao nekad. Ljudi moji zivimo u miru i slozi jer ovaj zivot prodze brzo.
Rodjen je u gornjem Docu ne u Biloj.
Naravno da smo znali.