Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RECI JESICU KAD VIDIM PLAVI DRES NIJE MI DOBRO ZNAM DA CEMO IZGUBITI HAHAHAHAHA
http://www.***/novost/204908/potpuno-ludilo-ovako-su-fudbaleri-i-navijaci-mladosti-proslavili-pobjedu-video
Sramota za Sarajevo, od vodstva kluba do igraca. Neznalice se sastale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budi covjek pa reci bolji je pobijedio, mladosti ti
evo jedna samo za "divove" Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Koji strucnjak majko draga traze ga u Dinamu da pere kopacke igracima poslje utakmice i stucne da pegla
Jesicu, mala djeca znaju ko je odgovoran za igru tima. Valjda si naucio lekciju u Partizanu i svim tim klubovima gdje si bio.Pazi sta pricas, bolje je za tebe.Svaki segment igre mozes popravljat. FK Sarajevo je klub ciji navijaci hoce samo pobjede i titule!
HA HA HA:A širina klupe DIVOVA???Pa čitavo vrijeme trubite o 2-3 igrača za svako mjesto?I ko skide ljiljan sa grba?
Rekao sam prije i sada, Sarajevo napravilo veliku gresku sto je Almira Hurtica zamjenilo sa ovim ublehasom.
Covjek objasnio,ne moze se sa ovakvim igracima igrati bolje,kostur ovog tima je pravljen prije njegovog dolaska
Kod nas zapravo ni jedan igrac koji lici na fudbalera ne moze ostati u nasoj ligi 2 sezone,ako zablista u jednoj sezoni,sljedece godine je vec prodat,i klubovi moraju da krenu od Nule
Eto neka ostali nisu igrali kup utakmice...Samo Sloboda
Mrš u pičku materinu!!!
LJEPI HUSO JEBAĆE TI CIJELO SARAJEVO MATER KSENOFOBIČNU!!!!!!!
Pojacanja nam dolaze iz ekipa kao Velez (Okic ...) isl., trener iz Myanmara, pa kad skontam dobra nam je i pozicija na tabeli. Kakav ce mo mi biti klub za 40 godina (top klasa).
Majku ti jebem tri puta u sest dana!
Mrs mater ti jebem i tebi i dini i selimovicu a igracima jebem rod i porod, od najmanjeg do nsjveceg u familiji
Koja si ti ubleha od trenera, malo je reci.
Joj alibi trenera...ali je iskreno rekao da u ovom trenutku ekipa ne moze vise hahaha
Ko je Jesic? Kao trener, naravno. U 18 godina promijenio 18 klubova. To sve govori osim onima koji su ga doveli u Sarajevo.
Kodro je Murinjo za ovog levata. Huref ce mu u subotu pokazati sta su igra i taktika