Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unatoč komentarima o silnim promašajima u transfer politici dokazali smo koliko smo jaki...zrinjski u 20 utakmica primio 1 gol kuci, a mi zabijemo 2. Odbrana, tacnije bekovi su nam losi ali ima mjesta za napredak. Jesa gazi jako, Emerson kapa dole kao i ostatku tima. Vidimo se protiv celika u velikom broju sampioni!
nije toliko los kadusic, bas suprotno. jedino almir bekic malo steka
Radovac treba da se oprosti od fudbala opcenito
nahebem se majke sudiji zbog onih faula prije gola
@BosmalBoyy Sudije dva puta nisu "vidjele" ofsajd kad je Sarajevo davalo golove, zato suti.
ahmo42@ nahebem ti se mrtvih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odlicna atmosfera danas na Grbavici. Volio bih vidjeti ovoliko navijaca na svakoj utakmici ovih jacih klubova u premijer ligi.. Bas je bilo lijepo vidjeti pun stadion.
Niko se sad ne buni na sudjenje a kod prvog gola Sarajeva ofsajd cist ko suza kod dodavanja prije centarsuta.
Kod oba gola Sarajeva predhodili su ofsajdi. Sve u svemu dobar rezultat
ma lafinas obicni.. uzima pare bezze, svako bi vodio ekipe kako on vodi
@blefer u blizini Husref bi sa ovakvom ekipom imao 10 bodova prednosti, u aprilu bi se slavila titula
odigrano za komsije s Grbavice,zahvaljujem
Željezničar za život cijeli...
Svaka cast Jesicu samo tako nastavi meni se iskreno svidza igra jedino nas zezaju greske pojedinih igraca u odbrani inace zeinjski ne bi prismrdio.covjek zna jer je Benku ostavio na klupi i ovakvo smo bili opasniji sa brziim krilnim igracima i majstorom emersonom
Ovoga se treba rijesiti pod hitno.
dobri pitari hehe...
Suti Jesicu, dobro je... Sloboda prva i dalje :)
@saltcity_tz Ovakvo Sarajevo nece stici Slobodu kad bi se do oktobra prvenstvo produzilo. Vazda ista prica kod Jesica, da smo, da nije ovo, sudija, kad bi....Nije valjao Husref onakav gigant a sad i Jesic dobar, smijesno
nadam se druze da nas necete stic, da i nas jednom sunce ogreje..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)