Engleska Premier liga
0

Jelavić: Cilj mi je postići 15 golova i odvesti Everton u Ligu prvaka

Totalsport
Nikica Jelavić
Nikica Jelavić
Nogometaši Evertona ove nedjelje u derbiju 20. kola Premierlige na svom Goodison Parku dočekuju evropskog prvaka Chelsea.

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić posebno je upozorio na razigrani španski dvojac ''bluesa'' - Fernanda Torresa i Juana Matu. Naglasio je i da bi pobjeda protiv Chelseaja bila veliki impuls za Everton, a osvrnuo se i na vlastite ovosezonske ambicije.

"Moj je cilj postići 15 pogodaka ove sezone i pomoći Evertonu da završi među najbolje četiri ekipe Premier lige. Igrati u Ligi prvaka bi bilo čudesno. Naša je prednost u tome što igramo kao ujedinjena skupina, ne ovisimo o jednom igraču. Suspenzija Marouanea Fellainija je došla u lošem trenutku, ali reagirali smo pozitivno", prenosi Jelavićevu izjavu The Sun.

"Oduvijek sam želio igrati u Engleskoj i ovo je moja velika šansa. Menadžer David Moyes mi daje puno samopouzdanja. Od prvog razgovora mi je bilo jasno što želi od mene", dodao je 27-godišnji hrvatski napadač koji je ove sezone postigao šest pogodaka u Premierligi.