Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhahahahahah što su smiješni ovi pitari , pa imate potpuno novi sastav u odnosu na proslu sezonu , kako mislite uigrati tim , a da ne govorim o plasmanu u europu -.-
Dobro nam dosao Hilmo i sretno u FK Sarajevu!!!!
U Sarajevu novi igrač Damir kojasević.http://www.youtube.com/watch?v=YPHLSvQO8OU
Ja gamadi sto prate nas klub i pojacanja ha ha ha, i sto nebi kad se kod njih nista ne desava, a posto vidim da nas nazivaju svakakvim imenima \"sta se moze kad su papci\" strumfovi bi se trebali zvati fk srbija i cao.
Bez uvrijede , ali ovaj covjek djeluje kao da je ne nekim drogama. Ima jako cudan pogled i pokrete...
Tri godine najbolji stoper crnogorske lige, imozda bi vam to trebala biti dovoljna informacija.... Ali pošto ima svakakvih primitivaca, koji su na bog zna koji nacin došli u posjed racunara, pa sada lijece svoje komplekse na ovim kulturnim i društvenim stranicama jer nemaju pametnijeg posla... Ako nastavite ovako moracemo vam oduzeti te racunare jer vam ocigledno nesluze nizasta pametno.... :) A sada ce se papci sami prozvati!!!
neka momka neka igra fudbal,ako je doveden tu znaci da nesto zna,neka mu se da sansa pa cemo vidjeti koliko moze,a ovi idioti koji mu psuju mater i sta znam jos,oni su seljaci i klosari,samim tim sto se ovako vulgarno ponasaju i izgovaraju svakakve rijeci momku kojeg ni ne poznaju...NAPRIJED HILMOOOOOO I SRETNO...
Ovaj je kritican skroz, treba dobro provjeriti jel raspisana kakva interpol potjernica.
WELCOME GUTI.
dobra ideja mozda bi bilo bolje fk tikvenjaca jer u tom timu nema mesa.
jedva ceka da vidi plave divove i sampione, normalno, profitiraj hilmo, to je samo dva puta godisnje
Stvarno bi Torpedo trebao promijeniti ime u FK Sandžak.
Ljudi, imao sam prilike gledati Hilma..Momak je beton, a vidjecete i zasto!
Hilmo \"maleshan\" seljacina.
sarajevo je pravi mahalski klub...braco gumena glava ce doc za sefa struke vrlo brzo....