Alex Ferguson
0

"Jednom izgubiš i odmah te guraju u penziju"

Totalsport
Sljedeće će srijede menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson pokušati osvojiti svoj treći naslov u Ligi prvaka, u utakmici njenog finala u Rimu protiv Barcelone.
  • Svi sastojci potrebni za historijsko finale su prisutni, pa sam uvjeren da ćemo svjedočiti vrhunskom nogometu. Igrat će dvije sjajne momčadi prepune vrhunskih nogometaša, a nadam se da ćemo nakon utakmice mi biti ti koji će imati više razloga za zadovoljstvo - najavio je Ferguson utakmicu talijanskoj La Gazzetti dello Sport.

  • Što si uspješniji to više ljudi i mediji od tebe traže, a na prvom posrtaju 'opale' vas po zubima naslovima tipa “Fergusonov kraj” ili “Vrijeme je da ga smjestimo na ležaljku penzionerske plaže u Torquayju” - slikovit je bio Škot pri odgovoru na pitanje što očekuje od finala.

Gazzettinog novinara zanimalo je i što Ferguson misli o trenutnoj situaciji u Real Madridu, tačnije o njihovoj potrazi za trenerom.

  • Znate li vi koliko godina ja imam!? Ne, neću se priključiti Realu, niti ću isto dopustiti Cristianu Ronaldu - jasan je bio 68-godišnji menadžer “crvenih vragova”.