Ronaldo novinaru
0
"Jednom će te neko ubiti"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i eto ga novi beckam(pleyboj) se rodio.........i on da bude najbolji na svjetu.......jašta.poče će i naručiati ubista
C.Ronaldo je najveći rettard, debbil, ufuranko, konj, pojma s fudbalom nema, piička simulatorska, portugalac, FUJJ mrzim ga!
koja g.ovna ovi novinari, trebao ga je nalemat ronaldo ko budalu
Smeće novinarsko...
Uobičajen nivo inteligencije za fudbalera. Jedino su navijači veći de.bili od njih
A sto je ronaldo glup?sto je jedan od najboljih fudbalera danasnjiec, sto voda najbolje cure, uziva u svojim milionima? Ronaldo trebao si ga opalit sakom i od mene
Ronaldo trebao si ga psolat gdje mu je mjesto
jedino je Dzeko veca pichkica od ovog derpea
hahahaha dobar je ovaj novinar hahahaha
ja ovih trudnica jesu neurozne.
Dobar je igrac svaka cast ali mi je momak nesto antipatican,a ove novinare posutat treba nemoze ni pisati kako treba idu u wc za njim fjjjjj
Nije ni njemu lahko.
pa jedino da je Rooney odbrambeni igrac, pa da ga pokosi po nogama, al ovako nikako brate ... a jesi vala obojica ovce prave.
a ne znas vala koji je gluplji od te dvojice