Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćeš kad se u argentini rode xavi i iniesta. ;)
JEDNOGA DANA I NASA CE DJECA JESTI MESO , PITI MLIJEKO , I DESERTOVATI COKOLADU A NE SAMO VIRSLE , VIRSLE I VIRSLE ...
hočeš kad ti se sugrači i treneri prestanu drogirati!
Hoces, ali kad ne budu Spanija i Njemacka ucestvovale na SP ;)
Maki ne rise djecace
Smijesan si Lajoneleeeee! Znas li ti kretenu da gola nisi dao na prvenstvu,hej, najbolji igrac na svijetu ! Imas srecu sto igras u Barci jer te nebi bilo u drugoj ekipi !!! Da igras u Spaniji (znaci 70 posto Barca igraci) onda bi i uzeo prvenstvo,a ovako,sanjaj!!! To je moje misljenje ali realno !!!
Ma Messi ti si karina !!!!
Joj sto su me zguzili zeljini igraci.Ponajvise onaj crnac. Sad odoh do Koseva da probam i njihove virsle.Sine P.i.p.o na stolu su ti 3 marke koje sam dobila od Beslije bio zadovoljha sa mojim uslugama pa odlucio da plati.Ti mene ne cekaj jer ne znam kad cu doci kuci.
oces ko proslo SP, sjeti se njemaca 4-0 hahah...nikad iduce prvenstvo uzima GERMANIJA
Nikad!