Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je domovina iznad svega ...
Za sve osim “Zmajeva”
@bagavac Tacno tako...oni nisu Z od Zmajeva...oni su ,,MISEVI,, bar sada kako izgledaju i ponasaju se...
Šta je loše u tom što lik vozi golf cudvi?
Može on da radi šta hoće, ima dovoljno para da živi kao car do kraja života
Svaka čast. Bar neko sa smislom za humor.
Bale ima potpuno pravo na ovo s obzirom kako se prema njemu odnose najprije navijaci a i trener reala..
Hahahaha
Car,mafijaši u odjelima ga mogu trpiti ili isplatiti
Ok Vels,svakom fudbaleru bi repka trebala zakon biti,ali ne razumijem golf na drugom mjestu,znaci prije nego klub sto mu platu daje. Golf mu je hobi. Ovim je pokazao koliki je profesionalac,bolje bi bilo da nista nije komentarisao..
Sta sam propustio,ne znam,reci mi
Popiš'o se uredno.
pa sami ste platili idiota toliko i sad se čudite što isti idiot vam radi ovakve stvari javno, izvinite da plačate igrače normalno i da ne žive od stare slave, realno lik nije odigrao više od 40-50 utakmica za real kvalitetno ovoga ne bi bilo, nego bi one se znojio i igrao.
Ma gospodin!