Zbog povrede neće igrati
93

Javnost u Srbiji bijesna na Vlahovića: "Povrijeđen" uslikan u društvu djevojaka na plaži u Grčkoj

S. G.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nogometaš Juventusa Dušan Vlahović neće biti na raspolaganju selektoru Srbije Draganu Stojkoviću za junske mečeve koji očekuju Orlove zbog povrede.

Razlog njegovog izostanka je povreda prepona sa kojim Vlahović već neko vrijeme ima problema.

Tu ne bi bilo ništa sporno da u javnost nije isplivala jedna njegova fotografija sa odmora na kojoj uživa u društvu dvije nepoznate djevojke u grčkom Mikonosu.

Ova fotografija izazvala je bijes navijača reprezentacije Srbije koji se pitaju da li je Vlahović zaista povrijeđen ili samo izbjegava reprezentativne obaveze na kraju naporne sezone.

"Van ekipe je i Dušan Vlahović, muči ga problem sa preponama. Razgovarali smo, trpi nevjerovatne bolove, dogovor je da preskoči ovaj ciklus i pokuša da sanira to što ima", rekao selektor Stojković na konferenciji za medije.

Osim njega, legendarni Piksi neće moći računati na Mitrovića i Jovića pa se izbor sveo na samo dva klasična napadača: Dejana Joveljića i Đorđa Jovanovića.

Reprezentacija Srbije će 16. juna u Beču odigrati prijateljski meč sa selekcijom Jordana, a četiri dana kasnije Orlovi će gostovati Bugarskoj u veoma važnom meču kvalifikacija za EURO.