Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super pojačanje...
D.P., N.D., D.C., D.N.T., D.N.Sc., D.N.Ph., D.N.Litt., Ph.D., D.Orthp. Herbert M Shelton je rekao: "Ispravno rečeno, jelo se sastoji od dva dijela, od materi­jalne i duhovne hrane. Kako nam dobro raspoloženje i ve­selo društvo pomažu ne samo da uživamo u hrani već i da je bolje probavimo, prijateljstvo, veselje, šala, zgodne priče, ljubav i odsustvo rastiesenosti, razdraženosti. gorčine itd. čine duhovni dio dobrog objeda."
mrs...
Taman nek bude playmaker u ekipi. Nisu imali ovakvog igraca od Pjanica ...
E SAD ROMA MOŽE U IDUĆOJ SEZONI NAPASTI SCUDETO SAMO NE PRODAJITE NIKOGA IMATE STRAŠAN TIM ZA PARIRANJE JUVENTUSU NAPOKON!
nista od toga jos uvijek...na zalost...imamo i napoli sa ancelotijem koji ce tek u kupnju...
Mora se podebljat odbrana kvalitetnim igracima za rotaciju a i zadnji vezni. De Rossi mi je izuzetno drag igrac, ali jenodigrao svoje najbolje utakmice prije 4-5 godina. Zasad pametna pojacanja, svidja mi se smjer u kojem ide Roma.