Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasminao rekao da Bledao jezerao ljepsao od neretvao,
Nek je sa srecom i da napredujes.
Ovaj ce se nasjediti na klupi i to dobro prvo sto on nikakav napadac nije a maribor je maribor
na vrijeme si presao da mozes uvalit koji komad zrinjskom :D
SAMO IDU U OVE OTPAD KLUBOVE
@puJ-do ZA TEBE PAPCINO JE MARIBOR JE VELIKI KLUB PA ONI SU U EX YU PAPCINO IGRALI 3 LIGU ILI REPUBLICKU PAPCINOOOOOOOOOO
Sad pjevaj: Ja sanjam često jedno mjesto, Mjesto kakvog nema ni u snu, Visoke gore sa pogledom ba more, A dole u dolini gradići fini. ...Slovenia zemlja obećana!
Hmm.. Neko mrzi "Buldozer" čim mi dade minus!? A tko je taj da prostiš? Od kuda je taj? A drzak je i bezobrazan da prostiš!!
Evo ga "minus"...opet! HaHaHa.... Popularnost +11638 😎
pametno , ne preveliki zalogaj birati jer mozes propast , ovako napredak uglavnom , sretno
B92: Srbija je zemlja košarke:Basketaši odbranili tron! http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=21&nav_id=1274610
30 milja maraka mjesecna plata plus sve ostalo djaba
Tako se to radi, pred mec odluke "otmes" protivniku najboljeg igraca!
Baka Sliskovic ubrzano uci slovenacki, da bi mogao davati izjave za njihove medije!Vec tecno progovorio ko i engleski!