Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebemo ti djenitu u picku, pickiceeee malaaa jebo te Husaraaa!!!!
ovaj isti onaj čunjoglavac gredić iz selje
"cilj je osvojiti trofej u prvenstvu I u Kupu BiH." nista ispod ne priznajemo. one mamlazijce cemo srusit.
možete nam ga samo lagano izduvati
ove godine se posrecilo sarajevu zbog izmjene trenera u zrinjskom, dogodine cemo biti opet prvaci i pribliziti se na samo 1 titulu od NK zeljeznicara. ni cijela azija sarajevu pomoci nece. pa i velez mi je postao drazi od ovih sarajlijica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
I nije im neko pojačanje onako realno,potpuno van forme...nsita posebno
Ja mnogo volim da jedem pohovano meso žirafe...
zrinjski slozio finu ekipu, al dzaba sve kad nemaju igraca kpji ce distribuirati lopte nek uzmu jos wagnera i onda imaju vrh ekipu