Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA... Treba uvesti ponovo zrebanje za ekipe koje su prosle u 1/8 finala SP ...
@PS91 Ma daj...Ovo nije ozbiljno.Neki dan zeldac mi se prevrce,zalim sto sam posvetio 90min zivota na utakmici FRA-DAN.Evo i veceras,5 sek nadoknade u prvom poluvremenu a 3 min citavog meca...Hoce da pokupe SP a da nekako izbjegnu Brazil.
@copycop Sve neki yebeni kalkulatori...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je Jugoslavija ostala kakva jeste nikad nijedan albanac niti bosnjak ne bi mogli doci do izrazaja,sve bi bili sbi i poneki hrvat u spici desavanja , amasa talenata bi propala,evo ovo je cist dokaz da su drugi bolji talenti ili da imaju dobre talente,prije samo srbi,srbi generali,sbi admirali srbi piloto.srbi diektori,srbi ovo srbi ono itd !
je.o ti bosnjak mater vise,ja sam bosanac i hercegovac islamske vjeroispovjeti a to bosnjak je preuzeto od austrougara,bosniaken
@iskreni1posteni j ebo ja tebi ma ter !
Ja samo znam da u Njemackoj gde imaju dva albanca tu vlaha nisi mogao vidjet ni durbinom u krugu od 10 km. Makar je tako bilo dok sam tamo bio.
engleska ce biti prvak svijeta u fudbalu ovaj put !
eto srbi zar vam nije bilo bolje da ste albance na kosovu tretirali kao i sve ostale , a diskriminirati ih i demonizirati do dna,musku rodjenu djecu kastrirali js od 1945 itd,kako vam se sve lupa od glavu a ne vidite ! i nakraju treba vam pasos da udjete na kosovo i to ako vam dozvole !
JA sam mislio da ovi albanci bre samo nama srbima daju golove...
Šipci jebu nemoćne vlašine
Bravo januzaje brate
Ja stavio 100 maruna na belgiju i dobio 300
Vamos Colombia 🇨🇴🇨🇴🇨🇴🇨🇴
Xhaka, Bahrami, Dzemaili, Seferovic, Drmic, Shakiri, Gavranovic i Januzaj. Selektor Petkovic... Koja bi to ekipa Shiptara bila...
Drmić i Gavranović su Hrvati
Drmić i Gavranović su Hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Englezi ispadaju od Kolumbije i to glat.
Kako namjerno englezi izgubise da odu u laksi zdrijeb 😡 Dabogda izgubili protiv kolumbije sada
Po evropi Albanci rasturaju nogomet ,a kod nas neka druga sorta Albanaca zvani tuljumbaši.Ni jednog u našoj repki.
@RonChekalski on ima milione, voza najskuplja auta,voda ženske kakve ti gledaš na TV- i ti komentarises?! Pogledaj sebe gdje si sine.
i kazr neko rashford jedan od najboljih mladih igraca hahahah
i kazr neko rashford jedan od najboljih mladih igraca hahahah