Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar je domaci trener, dosta je kvazi trenerskih polovnjaka iz regiona.
@ana.holuja.2, kakav Cito jbo ti on mater ima covjek 80 godina? Sam je rekao da se ne zeli i ne moze vise baviti trenerskim poslom? Zar nije BiH uvijek Ćiru docekala rasirenih ruku? I sta to prezime Janjoš govori, reci nam?
@ana.holuja.2 Nemaš ti pojma ko je Ćiro . Taj ti se prvi zalagao za raspad BiH , jel se sjećaš kad je rekao da BiH nikad neće imat reprezentaciju i kad je pola Bosne 90tih odveo da igra za Hrvatsku ?
hvala Bogu da ostaje neko duže od pola sezone. čala sretno ti bilo kao i tvojoj ekipi
@makarska gdje si sad?
Ma to je greska..Sarajevo je imalo najbolje igrace ove sezone i nije uspelo nista osvojit..i u tom slucaju samo trener moze biti kriv tako da to nije dobar potez iako Cala stvarno voli Sarajevo i dobar je covjek..ali mu fali malo vise strucnosti..
Tolike pare ulozene od Tincija i nista neosvojiti.. BRUKA
Drago mi je da će i sljedeće sezone on voditi klub.
Ma ovo je opet dupla na početku sezone, na polusezoni okrećemo se prvenstvu a na kraju truba ko i ove godine
dobra vijest, sad nisu potrebne velike promjene. dovedite covjeku pristojna pojacanja
Čala majstore! Moraš ubaciti malo hrabrosti i taktički poboljšati igru, ostalo je savršeno, još se samo nadam da ćeš dobiti željena pojačanja.
Treba dovesti igrace a Cala je ok. Pogotovo za ovakav tim