Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvoriti Istok i Zapad i rezultat ce doci.samo kod nas hebu igeacu sve po spisku cim lopta krene prema njemu.A ako nedao Bog slucajno malo pogrijesi odmah mu se sjete najblize zenske rodbine.to kad prestane i igraci ce igrati slobodnije.ovako uvijek su u strahu da ne zahebu.
Rustemovic tačno pojača ekipu :)
cuj kuci pod pritiskom, je li to zbog navijaca, jesu vam divovi utjerali strah u kosti
Kako mislite Evropu igrati ? Imamo li mi kakvih psihologa u klubu ? Dajte malo probajte ih psihicki podici .Nemoguće je koliko mi osciliramo u igri , danas se vidjelo da se moze .