Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najveca nebuloza u fudbalu da je dobro kad je prvi mec u gostima..jer je uvek veci pritisak kad kod kuce moras pobediti i kolko ja pratim nekoliko ekipa mnogo vise prolazaka dalje je bilo kad se prvi mec igra kod kuce..
SAMO JOS 5 DO 6 POJACANJA DOVEST I TO BI BILO DOBRO
Nekad smo u prvom kolu igrali protiv HSV-a, Kalca, Magata, Hrubesha ... sve samih svjetskih i evropskih prvaka, a danas?! Nikad cuo za tu Zariju. Rijec je o dobroj ekipi. ;o)))))
Cala samo jako bolan proci cemo i Kiprane pa sve je to goli qurac bolan. Bez kalkulacija i u kost!
Inace tezak protivnik, joj majko moja dokle smo stigli....
Kao da je bitno gdje prvu igraš. Igraj borbeno i napadački, bez respekta i straha svugdje i rezultati će doći. Svaka kalkulacija skupo košta.
Igraj bordo bijeli ole ole
a jadne bošnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baksuzlije Sarajlije,nadam se da će proći...
HAHAHH SUTI BOLAN CEPIRAT CE VAS.