Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Karauli vec 3-0 bilo, dzaba dolazili....
najveca ubleha trenerska u BIH
pa konjino nek mi zivotinja oprosti sto je usporedzujem s Jagodicem pa zar te vise nije sramota tih tvojih izjava prije utakmice kao da Real vodis a nakon utakmice jadnice samo ti ostaje da cestitas protivniku kakva budala tebe placa
E SLJEDECU SEZONU SE VI BORITE ZA OPSTANAK
Neka si i ti JAZAVAC jedan nekom nešto priznao pa makar i dogovoreno bilo. Koji SMRAD od čovjeka to je za priče. Ovi iz Slobode još gori što ga drže sa ovako očajnim rezultatima.
Kralj Tvrtko Tuzla Sloboda odkad postoji nije osvojila ništa.Kome ćeš ti pokloniti titulu jadove jadni.MARŠ seljaćino.
na sickom 3:0 bilo.... dzaba sjebase 100 litara nafte za prijevoz..
I Zeljo je nekad revijalno gubio pa Sloboda ispade iz lige, danas je Sloboda revijalno izgubila pa Zeljo ostade bez titule...sve se vraca, sve se placa...
pa opet sledece sezone Zeljo vas salje tamo gdje vam je mjesto DRUGA LIGA SLOBODA TZ
Sto meni govoris 'vas'? Ja sa Tuzlom nemam nikakve veze...
Ne znaš šta je gore... Gledat ovu namještenu i neregularnu ligu, ili slušati licemjerna čestitanja nakon utakmica
@delminium. Zbog čega??? Što ne tučem žene? Ne kockam? Krivo bi mi bilo kad bih to radio. Ovako sam nemjerljivo bolji čovjek od ove individue koji je najpoznatiji po: aj tinks rezultat iz open i Bola reci Balji da se ne zajebaje.
Jagodo na ku rac te nabodo je b em ti pleme
poentiram ti vlado cerku
Za 2 dana ekspresna vijest "Sloboda osigurala licencu za PL BiH 2017/2018"