Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi cudi me da mu Željo nije kriv sto su izgubili
Jado Vlagodic
Imas mahanje vladooooo.....
Ma ne s.e.r.i , skinuli ste gace od samog pocetka, Zec ne zna na go osutati. Navijacu brz oporavak. TM87
Nesto oni cesto skidaju gace kad igraju protiv sarajeva, a proslo ih prvenstvo uzimali gdje su stigli. Punac je uveliko na sceni, ovo je providno do daske.
da si bio bolji otisao bi kuci sa 3 boda, a ne sa 0. uvijek ista prica
Bas se ja pitam koju je ovaj utakmicu gledao, Sarajevo nije bilo nesto posebno, al su ipak bolji bili i zato su pobijedili, a sta ovaj brblja meni iskreno nije jasno..
Jado Vlagodic livo njajajevo.
Ne kaki...Bili smo bolji. Momku sa sjevera brz oporavak i nadam se da ce ovo opametiti navijace da su petarde proslost....