"Želim iza sebe ostaviti dobar tim"
0
Jagodić: Sam odlučujem o igračima na spisku
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš u PM, mjesto da on bude primjer ostalima kako nebi trebali da se ponasaju on jos nagradjen dresom zemlje koju sigurno nevoli da bi se bolje unovcio.
Taman da je Ronaldo, jarane sportista si prije svega, a još i profesionalac, kao takav nemas pravo da radiš ono što je Pehar uradio....stoga treba dati primjer ostalima da takvo ponašanje ne prolazi u svijetu sporta pa tako i u reprezentaciji BiH...griješiš Jagodiću
Jest\' vas Jagodic izdominirao!
ko kaze da ce biti na konacnom spisku???...ajd sacekajte danasnji spisak pa da vidimo onda....
Slusaj Vlado....Ni jednom Bosancu ne smeta to sto si doveo \"nekog\" hrvata ili srbina u ekipu ... Dovedi ih 16 komada ako hoces samo izbacuj ovo smece iz ekipe ili letis i ti za njim !!!!!
vidis ti sto se ovaj Jagodic digao..ostvari sa Celikom 2 pobjede, Susic mu prepusti Stevanovica i on je odma kao strucnjak neki. Dragi selektore,taman da je Messi nakon onakvog poteza i nesportskog ponasanja mislim da je Pehar sebi unistio karijeru barem onu reprezentativnu. Bhas me interesuje sta ce selektor govoriti ako ne uspije da se kvalifikuje..
zenicki majmune ... idi obrađuj zemlju veze nemas ti sa zivotom
Mislim da je nekoretno ovako pričati protiv Vlade, psovati itd. Našoj stoki niko ne može udovoljiit i najbolje bi bilo da Vlado napusti reprezentaciju, pa onda nek je vode sarajevski pekari i ublehe koje su uništile BH nogomet u ranijem periodu. Mile Pehar je najmanji problem našeg nogometa, a vjerujte da kad ode Vlado, vidjet ćete šta će biti od ove reprezentacije, vratit ćemo se gdje smo bili prije 10 godine. Robija je uz tebe.
Svaki čovjek se može promijeniti, uvidjeti svoje pogreške, pokajati se i onda ispričati. Ako se javno ispriča OK.
garna lova u pitanju! tako je to kod nas, neko selektoru platio i sad kao nije radio incidetn godinu i tako fuj konj jednom konj uvijek!
E ova je ideja super, nek se izvine javno pred kamerama i novinarima, pa onda bujrum. Ako nece, onda ga nikad netreba zaigrati ni u premier ligi, a kamoli u repki.
Sta ga ispiras Jagodicu... Neka taj Mile Pehar sazove konferenciju za novinare i javno se izvine za svoj postupak. Neka kaze da je napravio glupost i da se kaje. To bi bilo sasvim normalno i tako se radi u normalnom zapadnom svijetu kojem mi tezimo. Dakle, ako se izvine javno onda je OK, a ako ne, onda zaista momku nije mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Jagodic pokazao karakter ovim sto je uradio. Karakter kojeg nema, a drugacije smo ocekivali. Na Grbavici i Kosevu raja mu skandira, dize ga u nebesa, a ono se pospe sopstvenim plamenom. Ovog u.s.t.a.s.u. ponovo zvati je mimo svake casti. Jedva cekam prvu utakmicu na kojoj ces biti, da ti se malo n.a.j.e.b.e.m.o. majke za ovaj potez, i tebi, i malom U Miletu.
Pa ono sto je ovaj huligan uradio je za dozivotnu suspenziju!! Nek ide u borilacke vjestine i nek se pokaze tamo. Ako ga uvrstis u uzi spisak, obojicu vas treba dobro namlatit!!
upravu si da treba prastati al onoj mazgi niposto
necemo HULIGANE u reprezentaciji, aloooo RE PRE ZEN TACIJA - oni predstavljaju nas...necemo da nas predstavlja huligan !!!! tacka Pa makar da je mesi... VLADO nemoj se srozavat tako nisko