Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooooooo jagoda brate... makar se malac ne odazvo
Bravo Jagodicu, nadam se da nije prekasno! Mada ako mama Halilovic i Maminjo dozvole, Alen ce doci. Alen i Sejo neodlucuju ni o cemu ;)
JANICAR tekst U vihoru kao vatra bojevima ljutim vodjen palio je jedan ratnik selo gde je rodjen Sina majci iz narucja oteo je zulumcar sada kune svoju sudbu sto je janicar Na ognjistu puste kuce plakala je jedna stara iznad nje je sablju dig\'o ratnik koji hara Ne diz\' na me ruku sine ako svoje jade znades majka sam ti jer prepoznah iznad usne mladez Sjaha s konja mlad janicar baci sablju dizgin pusti majka htede nesto reci ali ne izusti
nacionalnost – HRVAT jezik – BOSANSKI,SRPSKO-HRVATSKI vjeroispovjest – KATOLIK
ako hoce da svako evropsko i svijetsko prvenstvo gleda na tv nek igra za bih
Stvarno treba biti glup pa ovako nešto izjaviti! Moj Jagodiću i ti si selektor!! Pa trebao bi znati SELEKTORU UEFINA PRAVILA. Halilović igra za Hrvatsku U-17,a po pravilima UEFE kod promjene sportskog državljanstva oni mogu samo biti pozvani u A tim. CCCC kakvi nas levati vode.
Kako su vam komentari jadni, cast izuzetcima !
jagodicu kapa dole;)
da se okretalo k djedovini...danas bi i Dzeko igrao za Hrvatsku :)
Alene idi stopama svoga oca dokazi da si BOSANAC ma bilo gdje da si lijepo bi te bilo vidjeti sa MISKETOM ,DZEKOM I PJANOM DOSTA SU NAM KRALI SPORTISTA OKRENI SE SVOJOJ DJEDOVINI.
Svaka cast savezu a i Alen bi trbao da dode da igra za svoju drzavu bilo gdje da ides uvjek je si stranac samo dok valjas toj drugoj drzavi i dok pravis reklamu za njih onda si njihov ali uvijek si stranac stranac.
konju srbi ili ti ga vlasu su u BiH došli sa Turcima jer su im čuvali stoku ovdje, i goni se u pm i ti i ti srbi vise
dečka treba zovnuti u A repku odma nek se kali uz Pjanu i dosta je vise da nam ta Hrvatska uzima igrače,
@Jebac mrtv... samo da znas da shvatam o čemu pišeš. Samo bih te pitao kako to da kod bosnjaka, dobrih bošnjana, postoji prezime Hrvat..? konkretno Mirsad Hrvat i njegova familija... ove sto se deklarisu kao bosnjak-musliman, mogu da shvatim, ali one koji brkaju naciju i religiljsku pripadnost, ne mogu... npr. moj prijatelj se osjeća kao Bosnjak-katolik Bošnjak-ateist
Srbi su uvijek bili vecina u Bosni,sve do 71-e. Genocid nad Srbima u I i II svjetskom ratu je ucinio da Srbi ne budu vecinski narod. Kralj Tvrtko je bio Srbin iz loze Nemanjica. Delegati ZAVNOBiHa u Jajcu,koji su osnovali BiH su vecinom bili Srbi. Bosna je srpska zemlja,bila i ostace.
Samo je potrebno da ga pozove neko od velikana iz reprezentacije,recimo edin,miralem..... i to je zavrseno :D
Šteta što nema opcija ignore po IP adresi, pa da napokon malo odahnemo i pročitamo neki smislen komentar vezan za temu. Ovakvo nacionalističko huškanje putem medija nije viđeno ni u doba balkanskog kasapina miloševića. Pomolimo se svi svako svome Bogu da i rezultati huškanja ne budu slični ili možda još gori.