Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba dobit utakmicu da zadrzimo 2 mjesto u gr......al bodovi protiv san marina..nista ne znace za borbi za baraz kao najbolja 2 plasirana repka..jer su ovi zadnji (6 ekipa..druge su sa 5) ....nas uvijek potrefi grupa da nas zezaju sa kalkulacijama
Utakmica se igra u srijedu u 17 00 a ulaz je besplatan.. tako sam bar ja informisan.. pozz
Ocel iko napista cjene,karata i termih utakmice
Čobane, uplati ti nekome 50 000 km, da mu spasiš život pa će i tebe staviti na stranicu. Ljigo od čovjeka, pitao bih te šta misliš o Džeki da ti je nekome bližnjem ugrožen život kao ovom malom Alenu.
Zar San Marino nije igrao nerjeseno sa Grckom? Trebali bi da imaju 1 BOD :-)
Sretno momcii ..
vlado majstore,odvedi nas na euro,pa makar ovaj mali!