Idu na noge Leotaru
0

Jagodić: Napadači još spavaju, a slijedi gostovanje u Trebinju

Klix.ba
Vlado Jagodić (Foto: Klix.ba)
Vlado Jagodić (Foto: Klix.ba)
NK Čelik je održao konferenciju za novinare povodom utakmice 3. kola BH Telecom Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine, u kojoj se sastaju Čelik i Leotar.

Prisutnim novinarima se obratio Vlado Jagodić, šef stručnog štaba NK Čelik, koji je naglasio težinu ove utakmice i govorio o ambicijama NK Čelik u Trebinju.

"Slijedi famozno gostovanje u Trebinju, a poslije ove dvije utakmice mogu reći samo da smo na uvodu prvenstva. Neke stvari smo odradili kako treba, neke nismo, ali četiri osvojena boda daju nam za pravo da nastavimo ovim ritmom i u Trebinje idemo po tri boda. Ekipa Leotara je bila zajedno sa nama na pripremama na Zlatiboru, gdje smo pratili njihov rad kao i oni naš, ali veliki nedostatak je što su tada bili nepotpuni. Gostovanje u Trebinju nikada nije bilo lako, a njihova četiri osvojena boda iz dva kola stavljaju nas na isti nivo i ovo će biti jedno od težih gostovanja", izjavio je Vlado Jagodić.

Ekipa zeničkog Čelika jučer je u Busovači na Memorijalnom turniru Anto Sučić osvojila drugo mjesto, a Jagodić je najavio i moguće otkaze u ekipi Čelika.

"Napadači još spavaju, nisam zadovoljan njihovom igrom i neka ne bude iznenađenja ukoliko neko dobije otkaz. Volim imati kompletnu ekipu prije početka prvenstva i ne volim kasnije u prvenstvu da dovodim igrače, ali neću dozvoliti da se bilo ko igra sa dresom Čelika", zaključio je Jagodić.

Susret sa Leotarom je na rasporedu u subotu od 17.00 sati, a nogometaši Čelika će u petak ujutro krenuti prema Trebinju kako bi odradili jedan trening te bili spremni i odmorni za susret na Policama u Trebinju.