Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krunicu dobrodosao medju Zmajeve
zabio jedan odbijanac i odmah u reprezentaciju hahaha, ako ec idu malo Srbe traziti imaju momka u Gentu koji rastura, e moj Mesa, pola tvog spiska je diktirano
Jagodic je dosta toga dobrog uradio za nas nogomet. Treba biti dio strucnog staba A-repke ili ga vratit za selektora mlade. Onaj Nestorovic je neznalica nevidjena.
Ni jedan ni drugi nisu nisasta. Nek pokazu CV i onda je to to.
Neznalica si ti cim Jagodica prizivas
SUSIC OTKRIO ZAHIROVICA I TINU BRATICA .
JAGODICU LOPOVEEEEEE KOVERTASUUUUUU UZIMAO SI 5000e ZA POZIVE U REPREZENTACIJU U 21 LOPOVEEEEEEEEE
Jarane i Sutjeska iz Foče se može pohvaliti da ima reprezentativca...a FK Sarajevo?
Ako ćemo tako i F.K. Radnik iz Hadžića ima vode, a F.K. Željezničar?! 😆😆😆
Kao simpatizer Sarajeva iznosim konstataciju. Objektivno ova činjenica je poprilično sramotna za naš klub. Od 28 igrača u reprezentacije nijedan od njih nije ponikao u FKS niti je u nekom periodu igrao za klub. Šta nam to govori? Loš rad sa mlađim selekcijama, loša skauting služba. Nisam od onih navijača kojima neko može mazati oči pričama o sponzorima, prijateljskoj utakmici, novim trenerom svaki mjesec....
Ovaj me Jagodic podsjetio na seriju Lud zbunjen normalan kad Izet zaluta na glumacku akademiju I rasturi sa glumom, a ona zenska svom sefu: Licno sam ga odabrala medju stotinama kandidata.
POSTAVITI VLADU JAGODIĆA ZA SKAUTA N/FSBIH ! ŠTA JE ČOVJEK TALENATA OTKRIO NE ZNA IM SE BROJ.
Duduk na aparatima.
Kakav Krunić, gledaće utakmice s tribina.
...vojvoda Rade...
ne nego deda rade iz trece brigade onaj sto je govorio preko vode do slobode budalo
...jel to onaj sto je bio u cetnicima do 45. pa promijenio dres???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imate tri greške u tekstu.