|

Jagodić: Igrači su ispunili očekivanja

Jagodić: Igrači su ispunili očekivanja
3
Klix.ba
14.11.2012. u 18:10
0
komentara
3

dijeljenja
Jagodić: Igrači su ispunili očekivanja Vlado Jagodić (Foto: Klix.ba)
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na Bilinom Polju odigrala prijateljsku utakmicu sa selekcijom Poljske, a selektor naše mlade reprezentacije u potpunosti je bio zadovoljan igrom mladih zmajeva.
Jagodić je na konferenciji za novinare istaknuo da je ovo vemoa mlada ekipa i nova generacija igrača i da je svaki od njih zadovoljio igru.

"Ovo je realno dobra utakmica s obzirom da smo se okupili prije dva dana gdje smo imali dva treninga. Novi igrači su uspjeli da se uklope u igru i mogu reći da je ovo bila jedna sadržajna utakmica i smatram da svi možemo biti zadovoljni. Utakmica je bila puna prilika, u prvih 20 minuta osjetili smo neku stegnutost i nije bilo sve po planu kako smo se dogovorili ali kasnije smo uspjeli da se vratimo u igru", izjavio je selektor Jagodić.

Jagodić je u samoj najavi istaknuo da je rezultat ove utakmice veoma bitan bez obzira što je ovo samo prijateljska utakmica.

"Ja sam u najavi izjavio da mi je rezultat bitan, alikad vidim 0:0 i prilike koje smo imali, ja njima nemam šta prigovoriti. Želja mi je bila da svima dam priliku da igraju i smatram da su pokazali zadovoljavajuću igru. Vidjet ćemo ko će od njih ostati u konkurenciji nakon analize", zaključio je Jagodić koji se zahvalio navijačima koji su prisustvovali večerašnjoj utakmici.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.