Redovi od tri sata ujutro
0
"Jagma" oko karata za meč protiv Portugala
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je jami
Lijepo je vidjeti kad raja ceka da kupi kartu za velicanstven dogadjaj koji ce biti 18 novembra akobogda,samo se pitam odkud raji tolika lova s obzirom da znamo kakva su primanja u Bosni i Hercegovini.Kad dole mi iz dijaspore dodjemo ljeti oni svi kukaju i vicu lahko je vama u dijaspori vi uzivate i imate,a bogme po ovome gledajuci vidim da i dole uzivaju jer ipak ako nemas i nes dati 40km za kartu,pa prema tome vise nevjerujem nikom dole u Bosni.
Znas sta je steta samo - sto fotografije nisu detaljnije pa ne mozes vidjet ko je kupio original, a u cilju prevencije kupovine falsfikata posto realno 90% ovih sto su stajali su racunali koliko ce biti dobri:)
fedja ti nemas pojma,cuj dobra atmosfera na kosevu ,glupost.....@savez iako sam iz zenice necu ici na tekmu nego cu sa tvojom mamom gledati kod tvoje kuce pa kad nasi zabiju i ja cu njoj
siroki -u- srcu, pamet ti u qurcu! a sto se tice ovih svih sto se raduju tome kako cemo zijaniti od portugala, ovo gdje smo dosli je veci uspjeh nego sto uspjele mnoge druge vece drzave sa boljim fudbalom nego sto ga mi imamo. svaka cast nasim reprezentativcima na uspjehu i puno srece u predstojece dvije tekme. lopta je okrugla i nikad se nezna, samo vi dajte sve od sebe u inat ovim gnjidama na portalu.
frit frit frit frit.... 50 hiljada, ¸100 hiljada, 200 hiljada.... deder nastancajte jos karti. hajmo kret..... narode jos malo pa nestalo :D
Koja stoka nevaspitana, potrcali lopovima ugurati pare u dzep i onda se cude sto nam liga propada. E moj Kodro, zaboravise te dok si reko \"ciro\"...
Cejf je cejf:))
HAJMO BOSNOOOOO
već su karte na marketu od 80 - 100 KM ccc
hoce sverceri da kupe, da mogu poslije po 100KM prodavati... standarno...
Bit ce veselo kad zijane i ostanu bez 40 kaemova AHAHAHA
Ja cu vam sam uvalit dva a ostali kako hoce
ajmo portugal ole ole!!!!!!
zanimiljivo :) mislim da se trebalo razmotriti na kojem stadionu se igra nakon sto su se pregledale tekme portugala u zadnjih godinu dvije pa da se vidi gdje im je lakse igrati :) ako je to manji stadion onda da se igra na kosevu a ako je na vecem onda da se ostane u zenici. meni je svejedno jer ne zelim da dajem pare lopovima u savezu. draze mi je sjediti i navijati u nekom kaficu nego lopovima pare u dzepove trpati. mislim da bi kosevo zbog atmosfere bilo puno bolje jer bi veca i buka mogla da se napravi al et :) samo da ne bude kakvih glupih prica poslije dvomeca kako je zenica podbacila jer smo gubili ili izgubili u portugalu takvom razlikom da se raji nije navijalo i slicne price kakve pocnu da bi se opravdala losa atmosfera na bilinom ;) nek mi prodjemo a sve drugo je nebitno :) karte ce da budu sad i po 500 km :D hahahha pogotovo ako ne zijanimo od portugala :)