Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravljate da je Arsenal osvojio 13 titula prvaka, tako da te priče da ne bi ni sa ovim ili onim osvojili padaju u vodu. Imao je i United post od 24 godine čini mi se, tako da 8 godina nije ništa u poređenju sa tim. Sanogo i još par igrača, među njima i Dan Crowley za kojeg kažu stručnjaci da je novi Wilshere, su dovedeni u mladi tim Arsenala, jer je dosta igrača otišlo. Nisu to pojačanja za prvi tim.
-...joj vise ovog Arsenala opet velike rijeci velika dovodjenja...i na kraju opet dovedu "mlade talentovane" iz Francuske i sl.... ...sve u smislu i njihovoj poslovnoj strategiji dovedi za milijon a prodaj za 30... i nista ni ove godine od Arsenala!
.
Ne bi Arsenal osvojio titulu da dođu Runi i Ronaldo.
Ma oni bi osvojili sa svakim....
Eee Arsenal je zadugo neće osvojit', nema ništa bez Piresa i Anrija...Kad je u zadnjih 9 godina nisu osvojili sa Fabregasom, Van Persijem i ostalim, neće ni sad' s' ovim Rooneyem :D