Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da se povrijedženi što prije oprave akobogda idemo na petu titulu lige prvaka piješačenje do Minhena kroz pet zemalja u tu čast pozdrav od Bavarca iz Bugojna
NJega treba surduknut niz liticu
e ovo mi se svidja!!! veoma!!! napokon vedrina i pozitiva!!! aBda sutra na pobjedu!!! FC Bayern, Stern des Südens, Du wirst niemals untergehen, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einanderstehen!!! :)))
pa sta covjek prosle godine ostvari sa obranom koju cini Demicelis, Van Buyten i Conteno ? i golmanom kvaliteta Butta ? hahah, yoooy Butt :S i prosle godine, ako si pratio je bilo ovakvo stanje, zapravo još i gore... zadnje kolo u LP su morali pobjediti Yuve u Italiji da idu dalje, a sad su nakon 3 kola osigurali prolaz... 13 igraca koji konkurusu za 1.tim su povredjeni (neki se vec opravljaju) ... Covjeku je nuđeno da potrosi hrpu miliona, nije htio, jer misli da i sa ovim timom moze opet od finala LP... vidimo se na Wembleyu ;) :D BAVARAC !
hvali se hvalo kad te drugi neče