Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ba starog na miru. Vise je uradio za repku nego ijedan do sada i to je to - nema diskusije, rezultati se ne mogu diskutovati. Al opet kontam sanse su nam realno 40-50 u korist Portugala. Dosta. Mozda nas i ta sreca vise krene.
Ćiro Ćiro ti si izlapio , sam sebe nazvati najboljim na svijetu je najveća glupost koju jedan čovek moze izgovoriti,.. ima još jedna kad je rekao za Prosinečkog ako on postane igrač da će pojesti trenersku diplomu, , mnoge gluposti još ne sjećam se svega, ali sve u svemu ipak bi volio da BH pobijedi Portugal, to je teško ali ne i nemoguće, Ćiro mani se pričanja gluposti nego pripremaj igru i taktiku..
Sta god da se desi u barazu,ja cu biti zadovoljan.Dogurali smo daleko,sve ostalo sto napravimo je extra bonus za nas.
CIRO! CIRO! CIRO! CIRO! CIRO! CIRO! CIRO! CIRO!
obozavam kada novinari prevode na svoj nacin. U vezi rata, Blazevic je rekao nesto fenomenalno: \"Zrtve rata, siromastva, Bosanci su digli glavu kroz fudbal. Kroz ovu ekipu, ja sam probudio taj revolt\". \"Victimes de la guerre, pauvres, les Bosniaques ont retrouvé l\'orgueil grâce au foot. J\'ai sonné la révolte dans cette équipe\". i onda totalsport to malo preoblici, pa onda vi to preuzmete...
Prosinecki...
Zalosno je to sto pisete,covjek prvi put ucini nesto radi cega svaki put kad bude utakmica kvalifikacija ljudi izlaze vani i slave,a vi pisete kako je peder..itd. Mozda nije najbolji trener ali je sigurno jedan od rijetkih koji moze uciniti nesto iz nicega. Ciro majstore samo tako nastavi,i ako ne prodjes Portugal (iskreno,male su nam sanse) navijacu za tebe i tokom i poslije baraza jer sam nekoliko puta subotom i srijedom plako od srece nakon svih onih dobrih utakmica. Svaka cast majstore!
Znate zašto Ćiro daje ovakve izjave? Pa zato što troši najfiniji kokain na domaćem tržištu, i to je takva mušterija da ga dobija po povlaštenoj cijeni.
Jesi, Ćiro jesi! Vodi nas u Afriku kralju!
Ćiro majstoreeeee
E moj, imam jednog takvog kod kuće, samo nogomet u glavi, dok život prolazi pored njega. Naime, po tvom komentaru sam skontala da tebi nogomet nije \"najljepša sporedna stvar na svijetu\", nego bi se tukao zbog Ćire.
Samo kada je priča o fudbalu odma vidiš duboko misaone komentare i javljaju se najiteligentnije osobe.
bravo ciro majstore ti i jesi najbolji trener na svjetu, a svi ovi majmuni koji te mrze mogu ti ga po***usit, a i meni usput. ti si i veliki covjek, veliki psiholog, sigurno najveci fudbalski profil na svjetu kada si uspjeo unjeti reda i discipline medju ovu nasu stoku bosansku. BRAVO MAJSTORE Ciro, ponosni smo na tebe, u nasim si srcima dovjeka, ma kako bilo u barazu, Ti si svoj posao divno odradio i hvala Ti.
@Ako ne zapocinji .....
Oooooo,Cristiaaaaanoooo Ronaldo plays it left and right! Oooooo,Cristiaaaaanoooo Ronaldo plays it left and right! Viva Ronaldo Viva Ronaldo Running down the wing Hear United sing Viva Ronaldo