Nijaz Gracić za Sarajevo-x.com
0
"Ja ću glasati protiv amandmana na Statut N/FSBiH"
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ne interesuje te BiH isto kao i one koji nisu prije ovih događanja glasali. Dobra funkcija , sigurna primanja , namješteni tenderi za privatnu djelatnost u KS , normalno da si protiv , i ja bi možda bio. Ali nemoj nas lagati da ćeš biti protiv zbog reprezentacije ????????
prvi .. da ti mamu malo ...
JA MRZIM OVU DRŽAVU
Senzacionalna vijest!!! Turski nogometni savez je donio odluku da ukoliko se ne usvoji statut NSBiH, da svi klubovi ciji igraci imaju osmansko porijeklo mogu igrati u trecoj turskoj regionalnoj ligi, te da tako pomogne svojoj braci u Bosni. Ujedno, Hrvatski nogometni savez (HNS) je pozdravio odluku turskog saveza, te se obavezao da ce prihvatiti sve klubove iz BiH koji u predznaku imaju rijec \"hrvatski\" i dati ima, takodjer sansu da se takmice u medjuzupanijskoj srednjoskolskoj ligi. I jos jedna pohvala za nase susjede, Fudbalski savez Srbije je izrazio veliko zadovoljstvo sto ce bosnjacki i hrvatski klubovi igrati u drugim \"nacionalnim\" ligama, te objerucke prihvatio sve klubove iz RS-a, sa obrazlozenjem da vec duze vremena prizeljkuju iste kako bi ih ubacili u novoformiranu fudbalsku ligu Kosova. Konacno su svi klubovi iz BiH zadovoljni rjesenjem, a NSBiH sa zadovoljstvom ustupio svoje prostorije za smjestaj roditelja cija su djeca u bolnicama u Sarajevu.
DABOGDA TI C.E.T.N.I.C.I PO AVLIJ KAFU ISPIJALI A I VAMA SA S-X COMA 16 PUTA MI BRISETE KOMENTAR
On će glasat PROTIV.I treba nam tako,kad neki Nijaz iz nekog razloga se pita u NS BiH.Najvjerojatnije ga neće biti na mapi za par mjeseci.Ni u vlastitoj kući se nikad nizašto nisi pitao,žena ti dolazi kući kad hoće,na balkonu raste kanabis i opet ćeš glasat PROTIV.Bravo majstore pokaži ko je glavni.
naravno da ce da glasa protiv jer da glasa za banjalucki borac bi mogao otici igrati evropska takmicenja, a to ovaj uhljup nacionalista sacpu racku jednostavno ne zemo da podnese
I tako to bi ! ! ! Obradovasmo se svi juce kada nam je jedna lljudska gromada sa jednim princom i dva bosanska dragulja citaj OSIM BAJEVIC HADZIJA I BARBA dadose ono malo srece.Ja odmah pomislih na Bukurest na DZeku na dva tri razlike na ono skandiranje nasih dragih BHF fanatikosa na pokoreni Bukurest na slavlje poslije kada sa ponosom stavim svoga sina u auto i vozim se po Sarajevu ili bilo kojem drugom gradu pun sebe i kad objasnjavam sinu zasto je biti bosanac nesto vise od ponosa.Jednostavno biti Bosanac to znamo samo mi a to je jedinstveno...
Jel ti Zlatko sta u familiji? Stvarno mislite da je preglasaavnje fer? Zar mislite da mozete upravljati kako zelite? Pa majmuni jedni, ako hocete novce iz uefa-e ne s.e.r.i.t.e nego dignite ruke i budite bar jednom u zivotu posteni!!!
Nijaze pogledaj se malo u ogledalo.
TREBA NIJAZA ISTJERATI IZ DRŽAVE
@ Laki Svaka cast majstore !!!!!!!!!!
Papcino jedna,nije Bosna za tebe;bjezi bolan sto dalje nebi te ni Dodo primio,SRAMOTA si za ovu napacenu zemlju:)
Blefira 100 % Hoce samo da skrene paznju na sebe bezveze.
nijaze balijo kad je dodik popustio mozes i ti
Tiha voda brijeg nosi Masta je bolja od znanja. Ako si razumeo Dobro je !
Ako su Srbi za, ja moram biti protiv. Ili obrnuto, svejedno je :).