Završnica takmičenja
25
Izvučeni parovi polufinala Kupa BiH
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljo slobodan u ovom kolu
Znam da ce mrzioci pucati minuse ali neka malo da se odmorimo i DUPLA ABD ;-)
Idemo finale : FK Sarajevo vs ToŠK Inshalah
Raznjece ih sarajevo sve, na dobrom su putu da postanu bolji klub u regionu, nadat se uskoro evropskim utakmicama sa pametnim investiranjem, poz iz zenice
Naštimano, ali neće to biti baš tako kako se neki nadaju...
zamisli finale Gornje Crnjelovo - TOSK pred 30.000 ljudi
Ode i 4 u Evropu tj Zeljo.Dobro ovo ispade.
CRNJELOVCI SPREMITE KOLACA I PITE DOLAZI PITARI
namjesten zrijeb
ajmo toskkk do kupaa
Još se sjećam patnje Pitara u semberskim salašima kad je Bilbija fulio poklonjeni penal nakon isteka sudijske nadoknade protiv čuvene V. Obarske. Nadam se da ovaj put neće trebati sudijska pomoć Divovima LOL
@IceBlue Bravo majstore, to se zove kompleks, na svakom si clanku o Sarajevu. Vidis ja kao Pitar se i nesjecam te tekme,al zato si ti taj koji prati Sampiona sa Koseva. Uzivaj malo u uspjehu svog kluba, niste 3 izgubili.
Ajmo TOŠK
@Tesanjforever U bosanskom jeziku koristimo slovo "H", glupo je da koristiš srpsko-hrvatske deformisane riječi ajde, ajmo, ej, aj... a živiš u kolijevci sevdaha!
Mali Široki će ponovo da bude zgažen. :)
KUP KUP KUP JE NAŠ !!