Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze do druge pozicije, astana i az alkmar se mogu tuci. A macester je praznik za oci, gledati njega je privilegija, bio on na vrhincu ili ne.
Znači ove godine dva puta za beograd.... Ići na maksimir, marakanu, stadion JNA, ne biti nacionalista.... Neprocjenjivo
JA bi istinski volio kada bi se i neki klub iz BIH nasao da osjete tu moc evropskog klupskog takmicenja.JA sam gledao na Marakani, PSZ a u drustvu mi je bio jedan decko iz Tuzle (bosnjak).Momak je prvi puta bio u BG u zivotu.I kada smo prelazili Drinu pitam ga ja ,,i kako je bilo"?Kaze momak opusteno ,,ma treba kupiti neku nekretninu u BG".Ova seljacka prepucavanja,nacionalizam i to o tome necemo.!Partizanu,Dinamu i naravno CZ puno srece!
Luksemburžani u grupnoj fazi, majko mila... E moj Sarajevo, e moj Željo, e moji ostali...
Napokon cu gledati United uživo!!! 😎
Kakav je Manchester Partizan ce ga pobijediti..
Cuj srbadije sto se nasladjuje i poziva u Beograd, pa ko je lud da ide tamo da zavrsi poput Brice Tatona kojeg ste ubili, ili drugih 20ak navijaca u posljednih 20god.
Već dogovoreno stiže društvo iz Sarajeva za Mančester i nelupajte bezveze niko nikoga ne dira. Svaki vikend je pun Hrvata i Slovenaca i nikad nikakav incident u Beogradu koji samo da podsetim ima 2 miliona stanovnika. A šteta da Sarajevo nema malo ozbiljniji klub a trebalo bi. Još je tužnije kad pomenem košarku. A svi Bošnjaci su dobro došli u Srbiju.
Trebaju iz Partizana zvati Kengura da im brani protiv Mancestera, mozda i sacuva mrezu hahaha
Ja ne smijem u BG! Eto kakav je grad...GGMU
@Zakinen78 Veliki je to grad ,neka tebe kuci samo do carsije pazarnim danom .
jebbote nas nigdje nema, a bili smo jaci od cetnika i partizana, ili slicno, ali sad treba da dodje neko i da 30 milona eura i da se to sve pokrene...
Bože dragi oni igraju sa Mančesterom a naša liga slabija i od crnogorske..
cuj beogad..
Ljubitelji dobrog fudbala ce sigurno i iz regiona doci i gledati fudbal...Bas sada gledam neki momak iz Capljine dosao i napravio vlog sa utakmice CZ Liverpul ... Proveo se super https://www.youtube.com/watch?v=aihxlVlqF6A
jebte vlog? koji je tonq
Poslace mu juniore u beogrd
SUPER!!!
Beograd je grad u kojem je igrano evropsko prvenstvo u rukometu, Final Four, a sad će i LŠ. Svaka čast.
United u Beograd, City u Zagreb...ajd vi u Sarajevu možete slušati merlina na koševu
'ta će Sarajevo. To je učmala, uspavana dolina od 400.000 ljudi gdje te učmalost guši do besvjesti. Mimo sporta, nek mi neko navede jedan događaj veći koji se desio u Sarajevu, neki koncert velike muzičke zvjezde, festival?
SFF?