Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4-5-5 Najbolja Formacija
@BulevarVozova pozdravila te Ukrajina sa 5:0
@trahana --- Prije je barc igrala formaciju 4 3 3 3 al dolaskom vara ,izgubili su ova 3 prva spica...
Nogomet je jednostavna igra, zato ga svi volimo. Dakle brzi protok lopte, brza transofmacija iz obrane u napad i obrnuto. To traži tehnički potkovane i fizički izuzetno spremne igrače. I to je to.
@VinkoMaris brza transformacija odbrane u napad i onda pomislim na nasu ligu
joj kako su glupi ovi novinari na klixu, napisu da je formacija bez golmana, a onda u prilog stave video koji objasnjava da je ipak sa golmanom
Najbolja je 4:3:3 po mogucnosti sa vise blokova u odbrani a najgora 3:4:3 niko je skoro ne zna igrati uglavnom te ekipe u 90% slucajeva primaju golove eto za kladionicare da igraju da ce ta ekipa primit gol uzivo a ko ne zna da igra u sistemu 8:1:1 primice 5 komada
Baklava taktika tito. :)
samo je bitno postici vise golova nego sto primite!
Svi moraju dat stoposto sebe, mozda cak i vise
bez golmana?
Malo predoslovno shvatio "Kad je lopta kod nas svi u napad, kad je lopta kod njih svi u odbranu"
Prekombinovo se malo
Najbolja formacija je izbij, nabij zabiiiiiij ali to tiago motani ne konta ahaahaha
Kod neznalice Roberta Prosineckog igralo se u formaciji 0-0-10, sve karte bacio u napad pa smo najmanje po dva gola u svakoj utakmici u kvalifikacijama primili i ispali iz kvalifikacija za EURO.
442 do Beograda!
On misli da je izumio toplu vodu.
Presaberi se ti malo, Motto