Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vaša, naša, njihova...cija da je, fina je
Dok citam poneke komentare tako mi je drago sto sam se ispalio vani.
Nek' joj vječni selektor i vlasnica kompletnog ženskog fudbala u BiH, Hurem-hanuma, objasni zašto nikad nije bila ni blizu spiska neke naše selekcije.
Prava Bosanska Jevrejka aferim. Naši Jevreji su najbolji ljudi.
Bosnjo dnevno na Klixu trubi o ujedinjenoj BiH, o 3 naroda itd a mala bosanka koja je pobijegla u Izrael ga totalno sbuni. sad je mala izdajica jer bosnjo koji je turski vazal nemoze nikako to prihvatiti. isto tako kad bi Dzeko ozenio Srpkinju automatski bi postao meta uvreda i kritika. Kao Dzumhur. Eh moj Bosnjo
I Komsic je za neke izdajnik.
Kad joj Ibro pusti Jutro je, jutro jeeeeee
Slavni klub? Klub osnovan prije 3 godine. To sto nosi ime muskog slavnog kluba sa tadicijom od 120 godina nije isto. Nije isti sport. Isto koda kazete Mujo potpisao za slavni MNK Željezničar. Nema to veze sa FK Željezničar. Nije isto!
Bosnjo prvi prodaje vjeru i rodbinu, uvek tako bese
PONOS NAŠ U KLUBU MALDINIJA I KOSTAKURTE. BRAVO NOA!
Naš? 🤣
Uuuu naša, a njihova 🤣
Selimhodžići su stara sefardska porodica kao i njihovi rođaci Hadžijusufovići,Selimovići,Jabučari,Skake,Čengići...svi doselili iz Španije
Rece udovac iz Foce
Sretno.