Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijao sam za Manchester, ali apsolutno zaslužena pobjeda Seville. Očitana lekcija Murinju za sva vremena.
Strasni englezi. Sutra Celsi ispada, City kad udari na Real, Bracu ili Bajern Liverpul ako izvuce Sevilju i njima je sajonara.
Ovaj lik moli da ga banuju ali ocigledno redakcija jos spava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo nije iznenadjenje...murinjo ubi vise sa sahovskim potezima...
Mourinho na aparatima
E vala nek su syebali tog prepotentnog portugalca i onog slinu Pogbu
cuj iznenađenje...
Sevila www vec ispala kad im dadnu b.minhen ili juventus u cetvrtfinal
Nabrojali ste nam sve sanse sto je United imao i to ih jos uvelicali. A Seviljine sakrili. Anglofilu!! Sevilla sasvim zasluzeno prosla dalje..
Kome je to iznenađenje?
Ja da sam na mjestu Fergusona sisao bih sa tribina i javno pred svima pukao samarcinu Murinju i nogom nabio za sva vremena! Fukljo jedan!
Kakav je trener Murinjo pokazuje se, Montela koji je juce iz kopacki presao u cipele pojeo ga taktikom. Murinjo se uvijek krio iza odlicnih ekipa i igraca pa je svojom tzv "specijalnoscu" osvajao trofeje. Pogledajte igrace koje je imao na raspolaganju, pa ja bi osvojio sa njima sve.
A sad bas nema dobre igrace? Realno ima tim da moze sevilli utrpat 5 komada al lik je procitana prica i nema dalje. Svi znaju kako igra koju taktiku ce postaviti i svako ce ga dobiti kraj price...
navijam za man.utd., gledao sam utakmicu, da Bogdo nisam, jedino dobro sto vidjeh je bilo na tribinama, sir Alex
eto mu precijenjeni sanchez..tolka buka oko nicega
Mourinho je uvijek bio takticar i "defanzivac", ali posljednjih godina njegove ekipe ne znaju nista vise ni igrati osim defanzive i to je njegov problem.
Hajde malo sad GGMU , GGMU , GGMU , GGMU , GGMU. Ublehasi i neznalice , raspali utd igra ovako citavu godinu i provlace se , ali neznalice su tu da pise , taktika , odigrao koliko mu treba , uzeo na rutinu. E moje neznalice sa dna kace.
Nikakvo iznenađenje , sasvim realan rezultat ... ovo što Utd igra nije fudbal ...
bio jednom jedan alexov united...
zubanovic...
Iznenadjenje? Nije bilo pitanje hoce li, nego kada ce genijalni Murinjo i jaki Manchester da podbace... Da im nije bilo Degeje, izgubili bi zadnjih 9 od 10 utakmica
Posteno