Nogomet
5

Izlazi deveti broj Bordo Fana

Klix.ba
Nakon ljetne pauze Bordo Fan, magazin navijača FK Sarajevo, izlazi po deveti put sa mnogobrojnim zanimljivim temama.
U novom broju Bordo Fana Alen Maslo govori o svojoj borbi sa teškom bolešću i humanitarnoj utakmici koju je organizovao FK Sarajevo.

Bordo Fan predstavlja i dva nova projekta FK Sarajevo: povjerenike kluba i Loyalty Bordo Card. Fotorubrika donosi podsjećanje na ovogodišnje nastupe u Evropskoj ligi, a u redovnoj kolumni opisan je evropski put Sarajeva kroz pretkola Evropske lige.

Samir Radovac i Amar Burović su mlade nade Sarajeva koje su dobile priliku za predstavljanje, a voditeljica Pink BH Tanja Đurović je otkrila otkada prati svoj omiljeni klub. Ljubitelji bordo boje prisjetit će se jedne od najvećih legendi tima sa Koševa Ibre Biogradilića i utakmice protiv Bešiktaša u Istanbulu.

Pored svega navedenog, tu su još Plus i minus broja, Kutak za fototrenutak, Flash vijesti iz kluba, vijesti iz Udruženja Bordo prijatelji 1946 te rezultati FK Sarajevo u dosadašnjem dijelu sezone.

Bordo fan je dostupan besplatno članovima Udruženja navijača FK Sarajevo UNFKS, Udruženja "Bordo prijatelji 1946" kao i članovima FK Sarajevo. Deveto izdanje magazina biće dostupno u oba zvanična Fan shopa FK Sarajevo u prostorijama kluba u ul. Maršala Tita 38b/I i u Bezistanu, kao i u ograničenim tiražima kod svih BLC (Bordo Loyalty Card) partnera i oglašivača.