Iznenađenje za fanove FK Sarajevo
0

U petak Bordo Day na Trgu Oslobođenja

Klix.ba
FK Sarajevo za svoje navijače u petak priprema Bordo Day, veliki događaj za sve fanove Bordo tima koji će biti održan na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović.

Od 15 sati će u petak Trg Oslobođenja - Alija Izetbegović, koji se nalazi u centru Sarajeva, biti obojen u samo jednu boju - bordo boju!

Cilj ovog projekta jeste da FK Sarajevo otvori svoja vrata svim građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine. Svi su pozvani da dođu i budu dio ove priče.

U 16 sati, je zakazana zvanična press konferencija kluba povodom utakmice 6. kola BH Telecom Premijer lige u kojem na stadion "Asim Ferhatović-Hase" dolazi ekipa Veleža. Osim novinara, svi mogu prisustvovati konferenciji za medije.

Osim toga, program Bordo Day-a čine još mnoge zanimljivosti.

Na Iinfo pultu će biti moguće saznati sve informacije vezane za klub.

Mobilni Fan Shop je već svima poznat. Za one koji nemaju vremena da posjete prodavnice u Bezistanu i u prostorijama kluba, mobilni Fan Shop će naredni petak biti idealno rješenje za kupovinu majice, kape ili šala.

Također, bit će postavljen oficijelni štand članstva, na kojem svi zainteresirani mogu postati aktivni članovi kluba za svega nekoliko minuta. Uz člansku karticu će biti moguće dobiti i polugodišnju, odnosno godišnju kartu.

Na štandu omladinskog pogona FK Sarajevo će biti mogućeupisati mališane u mlađe selekcije FK Sarajevo.

Za najvatrenije navijače je obezbijeđen fudbalski teren dimenzija 7x20 m, na kojem će se organizovati fudbalske utakmice protiv prvotimaca kluba sa Koševa.

Mislite da možete Dejanu Bandoviću ili Alminu Abdihodžiću postići gol? Dođite i pokažite vaše znanje.

Ipak, to nije sve. Iznenađenja, pokloni, nagradne igre i dobra atmosfera su u petak zagarantovani.