Jose Mourinho
0

"Izgubimo li od Sportinga, Barcelona će biti prvak"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
"Za nas je utakmica protiv Sportinga važnija od one protiv Tottenhama koja slijedi. Razlog je jasan - protiv Spursa ćemo igrati i uzvrat", najavio je trener "kraljeva" Jose Mourinho ogled u Primeri u kojem će, tvrdi, njegova ekipa biti znatno oslabljena.

"Izgubimo li protiv Sportinga, prvenstvo će biti gotovo", znakovito je dodao portugalski trener uzevši u obzir trenutno pet bodova prednosti koje uživa raspoložena Barcelona.

Potom je dodao mislima okrenut Ligi prvaka:

"Mladi smo, najmlađa ekipa u Ligi prvaka, ali imamo sjajan sastav. Ja imam i četverogodišnji ugovor i ostat ću budem li zadovoljan i budu li zadovoljni klub, uprava, igrači i navijači. Ja nikada nisam kamen spoticanja, ja sam uvijek rješenje."

Kakvu će ekipu Mourinho izvesti protiv Spursa ovisit će o povredama, a trenutna situacija brani, tvrdi šef struke kluba, nastupe istaknutim pojedincima:

"Cristiano Ronaldo, Marcelo i Karim Benzema bit će spremni tek za utakmicu protiv Athletica (9. aprila, 31. Primerino kolo, op.a.). To je informacija koju mi je dala ljekarska služba kluba."